Afspraak annuleren

by in Algemeen 21 augustus 2023

Wij verzoeken je vriendelijk om voor het maken van een afspraak goed het annuleringsbeleid te lezen. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verassingen te staan wanneer je de afspraak wilt annuleren of verplaatsen.

Je afspraak annuleren is geen probleem. Het kan natuurlijk gebeuren dat je door een andere reden niet meer kunt komen. Wanneer je de afspraak wilt annuleren, verzoeken wij dit om binnen 24 uur te doen, dit kan dan telefonisch of per mail. De annulering is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt gehad. Wanneer je niets met ons hebt afgesproken en niet komt opdagen kunnen wij helaas geen geld geven. Wij hebben dan onnodige kosten gemaakt door een plekje voor je gereserveerd te houden en het badje vol te laten lopen. Daarom zullen de kosten dan alsnog op jou verhaalt worden.

Hoe plan ik een nieuwe afspraak in na mijn annulering?

  • Als je de afspraak hebt geannuleerd, krijg je van ons een tegoed code van het door jou betaalde bedrag.
  • Let op! Wij geven dus geen geld retour, je heb 3 maanden de tijd om gebruik te maken van je tegoed code. Doe je dit niet binnen 3 maanden? Dan vervalt je code en kun je er geen gebruik meer van maken.
  • Met deze tegoed code kan je dan binnen 3 maanden een nieuwe afspraak inplannen via de website.
  • Ga naar https://debabyspa.nl/contact/afspraak-maken-in-rotterdam/ en kies dan een datum en tijdstip wat voor jou uitkomt. Log in met je persoonlijke klantaccount.
  • Als je dat hebt gedaan kun je vlak voor het afrekenen een cadeaukaart of kortingscode invoeren, voer hier dan je tegoed code in.
  • De aanbetaling van je vorige afspraak wordt dan in mindering gebracht op het totaal bedrag. Let op! Het bedrag wat dan nog over blijft dient meteen afgerekend te worden.
  • Voorbeeld: Je wilt een Float & Massage arrangement boeken. Bij je vorige afspraak heb je een aanbetaling van €15,- gedaan. Deze heb je geannuleerd. Je hebt nu een tegoed code ter waarde van €15,- ontvangen. Deze kun je weer inwisselen voor een Float & Massage arrangement van €30,-. Bij het afrekenen vul je de tegoed code in, en de overige €15,- betaal je via iDEAL. Je gehele afspraak is nu betaald en staat weer opnieuw ingepland.

Wij hebben vaak te maken met een drukke agenda en vooral in de weekenden zitten we vaak helemaal vol. Helaas hebben wij al een aantal keer meegemaakt dat er bezoekers zijn die last minute hun afspraak afzeggen of zelfs helemaal niet kwamen opdagen. Terwijl we die dag wel aanvragen hadden van andere gezinnen of er nog een plekje was. Maar niet konden inplannen door de volle agenda. Deze situaties willen wij voorkomen door het bovenstaande annuleringsbeleid.