Wat neem je mee naar De Baby Spa?

by in Algemeen, Babyfloat, Rotterdam 9 oktober 2023

Komen jullie gezellig langs met jullie kleine voor een heerlijke float sessie? Wij krijgen regelmatig de vraag; Wat moet je allemaal meenemen? Het antwoord daarop is: Helemaal niets! Lees meer in deze blog!

De volgende items hebben wij namelijk allemaal liggen in de spa:

Floatband

Wij hebben speciale floatbanden op maat gemaakt. Voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud gebruiken wij nekbanden en voor baby’s van 8 maanden tot 12 maanden oud gebruiken wij zitbanden.

Zwemluier

Tijdens het babyfloaten heeft de kleine een zwemluiertje aan. Deze doen wij samen met jullie om bij je baby voordat hij het badje in gaat. Zelf hoef je dus niets mee te nemen hiervoor. Mocht je het leuk vinden om zelf een zwembroekje of badpakje mee te nemen en aan te doen bij de kleine, mag dit uiteraard ook.

Hydrofiele doek en een badcape

Als je baby klaar is met floaten baby tillen wij hem uit het badje en wordt hij in een heerlijke baby badcape gewikkeld. Deze badcape en hydrofiele doeken waarmee je de kleine kan afdrogen, hebben wij ook voor je liggen. Deze items worden altijd na elke sessie gewassen, zodat de spullen altijd weer schoon en droog zijn voor de volgende baby ????

Massage olie

De kleine is afgedroogd, dus dan kan de massage beginnen! Onder begeleiding van onze ervaren collega’s zal je de shantala babymassage uit mogen gaan voeren bij jouw baby. Uiteraard hebben we voor deze massage wel lekkere olietjes nodig, dus ook deze hebben wij voor je klaar staan.

Het enige wat je dus eigenlijk mee moet nemen naar de baby spa zijn je eigen spullen, zoals een schone luier, kleertjes en eventueel een speen voor je kleine. Een opgeladen telefoon en/of camera is ook wel handig, aangezien je natuurlijk super leuke en schattige foto’s van jouw kindje wilt maken ????

Zien wij jullie snel bij De Baby Spa? Boek direct en tot snel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *