Verschil tussen thuis in bad gaan en naar De Baby Spa gaan

by in Babyfloat 27 januari 2020

‘Mijn kleintje gaat thuis al vaak in bad’ of ‘Wij gaan liever gewoon naar het zwembad’ is iets wat veel onwetende ouders toch denken/zeggen als zij voor het eerst van De Baby Spa horen. Natuurlijk kan thuis in bad gaan enorm ontspannend zijn voor je kindje, toch is het NIET te vergelijken met een bezoek aan De Baby Spa.

Waarom niet?

– Ten eerste zal jouw bad thuis niet zo diep zijn als een jacuzzi in de Baby Spa. Dus ze zullen nooit hetzelfde kunnen drijven, ook al heb je thuis zelf ook een opblaasbare floatband aangeschaft.

Door onze floatband en de de hoogte van de babyjacuzzi kan jouw kleine zich heerlijk gewichtloos bewegen. Hierbij worden spiertjes gebruikt die anders nooit worden gebruikt. Jouw kleine wordt dus echt aan het werk gezet! En dit brengt veel lichamelijke voordelen met zich mee. Denk aan vermindering van krampjes en verbetering van het slaapritme.

– Daarnaast wordt de temperatuur van de badjes automatisch gecontroleerd en zal hierdoor altijd de juiste temperatuur zijn voor een baby. 

– En een bezoek aan het zwembad al helemaal niet te vergelijken met een floatsessie in De Baby Spa. Wij gebruiken gereinigd en gezuiverd water. Ook worden de badjes gereinigd na elk bezoek en weer gevuld met gezuiverd water. En in het water van zwembaden zitten vaak chemicaliën zoals chloor. Daarnaast wordt met de temperatuur van het water in de zwembaden geen tot weinig rekening gehouden met baby’s en zal vaak dus te koud zijn voor de kleintjes.

– Tot slot krijgen de kleintjes aan het eind van de floatsessie natuurlijk nog een heerlijk ontspannende massage. Dit zal de lichamelijke effecten die het floaten met zich mee brengt alleen nog meer versterken. Dit komt ook door de speciale plantenoliën die wij gebruiken tijdens de massage. Al onze medewerkster zijn professionele babymasseuses en zullen je de technieken zo goed mogelijk bij leren. Op deze manier leer je zelf ook welke handelingen waarvoor goed zijn. En kunnen jij en je kleine er thuis ook nog elke dag profijt van hebben.

Natuurlijk is zelf in bad gaan met je kleine fijn, en dit moet je ook zeker blijven doen! Maar na een bezoek aan De Baby Spa zul je toch merken aan je kleine dat er wel degelijk verschillen zijn. 

Mocht je meer vragen/onduidelijkheden hebben, laat dit ons dan weten! Wij helpen je vraag verder.

Boek hier je afspraak en ervaar de lichamelijke voordelen voor je kleine zelf.