Verbouwing privéruimte Rotterdam

by in Algemeen 3 februari 2020

Vanaf vandaag, 3 feb. 2020, is de privéruimte in Rotterdam niet meer beschikbaar voor een vriendjesdate of familiedate. De reden hiervoor is dat wij vanaf heden de arrangementen in de mega jacuzzi niet meer gaan aanbieden.

Het onderhoud na een bezoek nam erg veel tijd in beslag. Daarnaast duurde het wel 4 uur om de mega jacuzzi weer geheel te vullen! We hebben wel gemerkt dat er veel vraag was naar de vriendjesdates en familiedates.

Wij hebben toen de keuze gemaakt, om net als in Tilburg, de privéruimte om te bouwen naar een ruimte met 2 reguliere badjes en de mega jacuzzi hieruit te verwijderen. De komende maand(en) gaan wij hard hiermee aan de slag. Omdat een bezoek aan De Baby Spa natuurlijk draait om rust en ontspanning, zullen de werkzaamheden enkel buiten de openingstijden plaatsvinden. Hier ondervind je als bezoeker natuurlijk geen enkele last van.

Wanneer de privéruimte weer open gaat voor gebruik is nog onduidelijk. Maar wil je in tussentijd toch graag samen met bijvoorbeeld je vriendin of zus en haar kleine langs komen voor een vriendjesdate? Dan kun je natuurlijk gewoon 2 reguliere float & massage arrangementen boeken. Wanneer je in de notities dan even aangeeft dat jullie samen komen, zorgen wij voor 2 badjes naast elkaar. De kleintjes gaan dan eerst heerlijk floaten in hun eigen jacuzzi. De laatste minuten van de floatsessie kunnen de kleintjes, indien gewenst, nog samen in 1 badje worden gezet. Hierdoor kunnen ze toch nog even samen floaten.

Woon je in de buurt van Tilburg? Dan kun je daar uiteraard nog wel gewoon gebruik maken van de privéruimte voor de vriendjesdate. Deze kun je HIER boeken.