Valentijnsdag bij De Baby Spa

by in Algemeen, Rotterdam 24 januari 2022

Januari is alweer bijna tot zijn eind gekomen en dat betekent dat we onze plannen kunnen gaan maken voor Valentijnsdag. De dag van de liefde ❤️ Ook bij De Baby Spa kan je die dag terecht voor verschillende arrangementen. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder!

De Privéruimte

We hebben de Privéruimte helemaal omgetoverd naar een echte sfeervolle, liefdevolle ruimte! De ruimte is gevuld met mooie ballonnen die één en al liefde uitstralen. De Privésessie is, zoals de naam al zegt, in een aparte Privéruimte. Zo kunnen jullie echt eventjes gezellig met elkaar genieten in alle rust ???? De kleine zal eerst heerlijk gaan genieten van het Floaten in zijn eigen babybadje en vervolgens wordt hij nog verwend door een heerlijke Shantala babymassage die één van jullie zelf gaat geven! (Uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren collega’s). De Privésessie boek je al voor maar €50,-.

Misschien wil jij Valentijnsdag graag samen met jouw zus, collega of vriendin vieren, of misschien hebben jullie wel een prachtige tweeling! Dan is de Vriendjesdate hét arrangement wat jullie zoeken! Deze zal ook plaatsvinden in deze mooie Privéruimte en hierbij zullen de kleintjes eerst lekker in hun eigen badje floaten, maar op het eind mogen ze nog even samen in één badje floaten (mits de kleintjes het toelaten uiteraard)! En na de Floatsessie ook weer een heerlijke Shantala babymassage. De Vriendjesdate boek je al voor maar €90,-.

De Privéruimte Rotterdam Valentijnsdag

De Reguliere ruimte

Ook van de Reguliere ruimte hebben we wat moois gemaakt! Hier vindt je ook de mooie ballonnen weer terug achter de badjes, zodat je ook hier niet ontkomt aan de liefde ???? In de reguliere ruimte zijn meerdere arrangementen mogelijk. De Float & Shantala, de Fun Float of de Float Only. Zowel bij de Float & Shantala als bij de Fun Float zal de kleine eerst heerlijk Floaten en vervolgens de Shantala babymassage krijgen. Maar het verschil tussen deze twee arrangementen is dat de Float & Shantala voor baby’tjes van 2 weken tot 8 maanden oud is, met de nekband om en de Fun Float is voor de baby’s tussen de 8 maanden en 12 maanden oud, met de zitband ???? Deze arrangementen boek je voor maar €40,-.

De Reguliere ruimte Rotterdam Valentijnsdag

Genoeg keus dus! Wat is nou leuker dan Valentijnsdag vieren met jouw eigen, mooie gezinnetje? Voor welk arrangement kiezen jullie? Boek hem direct!

LET OP: Deze foto’s zijn van de locatie Rotterdam. Op locatie Tilburg kan het er iets anders uit gaan zien, maar uiteraard niet minder mooi!