De Baby Spa cadeaukaart

by in Algemeen, Rotterdam 17 januari 2022

Heb jij binnenkort een Babyshower, Gender reveal, een verjaardag of wil jij gewoon zomaar iemand een super leuk cadeautje geven? Dan hebben wij hét perfecte, originele cadeau voor jou! De Baby Spa cadeaubon.

De cadeaukaart

Bij De Baby Spa cadeaukaart heb je keuze uit 3 verschillende bedragen.

  • €40,-. Hiermee geef je een heerlijk Float & Shantala arrangement cadeau, waarbij de kleine gaat Floaten en vervolgens nog een heerlijke Shantala babymassage krijgt, die gegeven wordt door de ouder zelf! No worries. Uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren collega’s 😉 Er zijn nog meer heerlijke arrangement die je voor €40,- kan boeken. Benieuwd welke arrangementen? Kijk dan hier eens!
  • €50,-. Hiermee geef je een ontspannen Privésessie cadeau. Laat de kersverse ouders even samen met hun kleintje genieten in een mooie, sfeervolle Privéruimte. Hierbij kunnen ze echt eventjes samen met elkaar genieten. Ook bij dit arrangement gaat de kleine heerlijk Floaten en wordt deze ontspansessie afgesloten met de Shantala babymassage.
  • €90-,. Misschien dat jij zelf ook wel een kleintje hebt of misschien verwachten ze wel een tweeling! Dan is deze cadeaubon dé echte aanrader. Voor €90,- kan je namelijk het Vriendjesdate arrangement boeken! 😊 Je raad het al; dit is hét arrangement voor 2 baby’s. Naast dat dit arrangement ook in de Privéruimte is, mogen de baby’s op het eind zelfs nog eventjes bij elkaar in 1 badje (mits de baby’s het toelaten uiteraard). Hoe leuk is dat?! Ook de Shantala babymassage is een heerlijk onderdeel van dit arrangement.

De Cadeaukaart per post

Je hebt twee opties op het moment dat je de Cadeaubon online bij ons besteld. Als je ervoor kiest om de Cadeaubon per post te laten versturen, dan zal de cadeaukaart (met eventueel een persoonlijke boodschap) thuis geleverd worden in een mooi mapje (zie afbeelding). Je kan ervoor kiezen om de Cadeaukaart bij jou thuis te laten bezorgen, zodat je hem zelf kan geven of je laat hem direct als verrassing bij hem/haar thuisbezorgen. Een échte verrassing! De cadeaubon voor 15:00 uur besteld? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

De Baby Spa cadeaubon per post

De Cadeaukaart per mail

Als je ervoor kiest om de cadeaubon per mail te bestellen, dan zal je direct een mail ontvangen met de kortingscode. Zo heb je direct jouw cadeau binnen en kan je de code zelf op een leuke manier aan hem/haar geven.

Je kan de cadeaukaarten ook altijd bij ons in De Spa kopen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je hem op tijd hebt voor jouw feestje of bezoek 😉