Met je tweeling naar De Baby Spa

by in Algemeen 23 december 2019

Per dag worden in Nederland gemiddeld zeven tweelingen geboren. Er is zelfs een heuse meerlingen dag in het leven geroepen. Dit is elk jaar op 20 april.

Er wordt ons regelmatig gevraagd welke opties wij aanbieden voor tweelingen. Bij De Baby Spa proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met ouders die met hun tweeling komen genieten. Dubbel plezier!

Kom je naar onze vestiging in Rotterdam? Dan hebben wij een fijne privéruimte beschikbaar, waarin jouw tweeling samen in een mega jacuzzi kan floaten. Hierna krijgen ze dan tegelijk een Shantala babymassage. Deze kunnen de ouders zelf geven aan de baby’s, onder begeleiding van een professionele baby masseuse natuurlijk. De gehele behandeling is in de privéruimte waardoor alle focus volledig ligt op de twee kleintjes en zij niet worden afgeleid door andere baby’s of prikkels.

In Tilburg hebben wij ook een privéruimte beschikbaar. Hier kunnen de kleintjes tijdens een vriendjesdate samen floaten. Hier hebben wij geen mega jacuzzi staan, maar 2 reguliere badjes. De voordelen van de privéruimte gelden hier natuurlijk ook gewoon. Wil je graag dat je kleintjes nog even samen floaten in 1 badje? Dan zetten we ze tegen het eind van de floatsessie gewoon nog even samen. Dit zorgt altijd voor de schattigste en grappigste foto’s!

Daarnaast kun je met een tweeling natuurlijk ook gewoon gebruik maken van het normale float & massage arrangement. Boek dan twee arrangementen op hetzelfde tijdstip en geef even in de opmerkingen aan dat je graag 2 badjes naast elkaar wilt.

Kortom, een bezoek aan De Baby Spa is een super ervaring voor jou en je tweeling!

Gemakkelijk en snel een afspraak maken kan hier.