Spaar voor een gratis arrangement bij De Baby Spa!

by in Algemeen, Rotterdam 21 maart 2022

Wist jij dat je bij ons kan sparen voor leuke extraatjes tijdens jouw bezoek of zelfs een geheel kosteloos arrangement? ???? Zo wordt een bezoek aan De Baby Spa nog leuker dan dat hij al is! Hoe het allemaal in zijn werking gaat en welke leuke extraatjes er tegenover staan, lees je in deze blog!

Hoe spaar ik punten bij De Baby Spa?

Wat leuk dat jij samen met jouw kleine heerlijk komt genieten van een arrangement bij De Baby Spa! Tijdens jouw bezoek zal er verteld worden over onze app ‘de baby spa’. Deze kan je downloaden op jouw telefoon en hiermee kan je de punten sparen. Heb je de app gedownload? Super! Nu kan je bij ieder bezoek jouw QR code, in de app onder het kopje ‘bezoek scannen’, laten scannen door de meiden in De Spa. Er wordt dan automatisch een punt bijgeschreven in jouw persoonlijke app account.

Wat verdien ik bij het sparen van punten?

Afhankelijk van hoeveel punten jij hebt gespaard, kan je verschillende, leuke extraatjes verdienen:

  • 1 punt. Bij De Baby Spa krijg je altijd de eerste koffie en thee van het huis. Uiteraard is water altijd mogelijk om te krijgen. Maar heb jij 1 punt in jouw app staan, dan kan je deze inwisselen, zodat je een heerlijke warme cappuccino krijgt van ons. Nog meer genieten tijdens de sessie!
  • 2 punten. Heb jij 2 punten gespaard en wissel je deze in? Dan heb je keus uit verschillende soorten blikjes frisdank. Jouw kleintje geniet van zijn bubbels en jij van de jouwe ????
  • 3 punten. In De Spa worden ook Shantala babymassages uitgevoerd. Hierbij wordt er altijd gebruik gemaakt van één van onze massage oliën. Als jij jouw 3 punten inwisselt, kan je thuis ook nog even lekker gebruik maken van onze heerlijke shantala baby massage olieën. Kies jouw massage olie en neem deze lekker mee naar huis.
  • 4 punten. Wij hebben altijd al een erg leuk extraatje tijdens een bezoek aan De Baby Spa. Namelijk een gratis foto laten printen van jouw kleine! Maar heb jij inmiddels al 4 punten gespaard? Dan kan je nóg een extra foto gratis uit laten printen. Altijd leuk voor opa en oma ????
  • 5 punten. Voor maar 5 punten heb je al een gratis arrangement verdiend bij De Baby Spa! Kom nóg een keer heerlijk genieten met jouw baby van een ontspannen sessie en helemaal kosteloos! Wie wilt dat nou niet?
  • 16 punten. Wow! Je hebt al 16 punten gespaard, wat betekent dat je ook al 16 keer bij De Baby Spa geweest bent! Dat verdiend een erg leuk extraatje, namelijk een gratis Happy Horse knuffel incl. gratis tekst geborduurd! Je zal wel denken, 16 punten? Daar komt toch niemand aan? Geloof het of niet, maar er zijn genoeg gezinnetjes die om de week komen genieten bij De Baby Spa. Vanwege de buikkrampjes van de kleine, het slechte slapen van de kleine of gewoon omdat ze het simpelweg zo leuk en gezellig vinden natuurlijk!
Gratis Happy Horse Tuttle

De app van De Baby Spa

Naast het feit dat je in onze app punten kan sparen voor bovengenoemde extraatjes, kan je ook andere dingen terugvinden in de app. Wij plaatsen iedere maandag een nieuwe blog op onze website en via de app ontvang jij een melding op het moment dat hij geplaatst is. Zo kan jij als één van de eersten de blog lezen! Daarnaast maken we ook veel gebruik van de app op het moment dat er leuke acties of deals zijn. Via deze weg houden we jullie goed op de hoogte van al deze leuke dingen ????