Nieuwe badjes privéruimte Rotterdam

by in Algemeen, Rotterdam 6 juli 2020

EIN-DE-LIJK… Onze nieuwe jacuzzi’s voor de privéruimte in Rotterdam zijn geleverd!

Begin van het jaar hebben we besloten om de privéruimte in Rotterdam te verbouwen naar een fijne privéruimte met 2 losse badjes naast elkaar. Dit zou een privéruimte worden speciaal voor privé arrangementen en de vriendjesdate.

Helaas hebben de badjes door het coronavirus enorme vertraging opgelopen tijdens de levering en zijn ze pas vandaag bij ons geleverd.

Het is nu dus eindelijk tijd om de nieuwe badjes te installeren en de nieuwe privéruimte weer helemaal om te toveren tot een fijne relaxte omgeving voor de privé arrangementen.

We gaan onze uiterste best doen om dit zo snel mogelijk te realiseren. Op deze manier creëren wij wat meer bewegingsruimte omdat wij i.v.m. onze maatregelen tegen het coronavirus nog steeds maar 2 badjes per uur inplannen zodat wij en onze gasten voldoende afstand kunnen blijven bewaren.

Behalve de 2 badjes per uur kan er binnenkort daarnaast dus ook nog een vriendjesdate of privésessie ingepland worden. Deze arrangementen zijn beide in de privéruimte en zijn afgeschermd van de andere bezoekers.

Houd onze socials in de gaten voor de beschikbaarheid van de privéruimte! Hier zullen wij het direct posten als de arrangementen in de privéruimte beschikbaar zijn.

Nog heeeeel eventjes geduld dus ????

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *