Bezoek aan De Baby Spa met navelgranuloom

by in Algemeen 14 december 2020

Bijna 1 op de 500 baby’s ontwikkelen een navelgranuloom, ook wel ‘wild vlees’ genoemd. Dit is een rood/roze zwelling die ontstaat op het stompje van de navel dat overblijft als de afgeknipte navelstreng is ingedroogd. Navelgranuloom is niet ernstig, maar bemoeilijkt wel de genezing van de navel.  Heeft jou baby navelgranuloom en wil je een bezoek brengen aan De Baby Spa? Lees dan meer in deze blog!

Kan ik een bezoek brengen als mijn baby navelgranuloom heeft?

Bij De Baby Spa letten wij goed op hygiëne. Met een navelgranuloom is het daarom niet toegestaan om een bezoek te brengen aan De Baby Spa, mits het is aangestipt. Je kan navelgranuloom namelijk laten behandelen door het aan te stippen met zilvernitraat bij een consultatiebureau. Door het zilvernitraat zal het meteen hard worden. Het granuloom zal uitdrogen, verkleuren en vervolgens eraf vallen. De navel zal na het aanstippen dus niet meer vochtig zijn en zo weten wij zeker dat het wild vlees niet zal ontsteken tijdens een Shantala babymassage en/of een floatsessie. Je kan dus alsnog genieten van een heerlijk arrangement als de navelgranuloom is aangestipt!

Heeft je baby navelgranuloom en heb je nog vragen over een bezoek aan De Baby Spa? Je kan altijd contact opnemen via 010-2540049 (Rotterdam) of 013-2020015 (Tilburg). Het is ook mogelijk om een mail te sturen met je vraag naar info@debabyspa.nl