Leuke actie voor De Sleutelhouders van Rotterdam

by in Babyfloat, Rotterdam 27 december 2021

Worden jullie binnenkort trotse ouders van een nieuwe, kleine inwoner van Rotterdam? Lees dan vooral verder! Want vanaf 1 januari 2022 hebben wij een samenwerking met De Sleutel van Rotterdam. In deze blog leg ik uit wat de voorwaarden zijn van deze actie en wat de actie precies inhoud.

Wat is de sleutel van Rotterdam?

De Sleutel van Rotterdam is een initiatief van de gemeente Rotterdam. Misschien ken je de Rotterdampas al. Zij zorgen voor de leukste uitjes in Rotterdam. De Sleutel en De Rotterdampas hebben een samenwerking, waarbij je leuke kortingen kunt ontvangen op al deze leuke uitjes! ????

De Sleutel is echt gericht op de baby’tjes in Rotterdam. Elke ouder die geboorteaangifte doet in Rotterdam krijgt de Sleutel van Rotterdam gratis thuisgestuurd. Hiermee kun je dus gebruik maken van al deze superleuke uitjes om met jouw kleintje te gaan doen.

Wat houd de actie in?

Super leuk als jij de Sleutel thuis ontvangen hebt! Dit betekend dat jij heerlijk kan komen genieten bij ons van het Float Only arrangement. En om het nog leuker te maken krijg je 50% korting! Oftewel heerlijk floaten voor maar €20,- in plaats van €40,-! Top deal toch? Kom heerlijk genieten met elkaar als kersvers gezinnetje en laat jouw kleine heerlijk relaxen!

Voordelen van het Floaten

Naast dat het natuurlijk erg leuk is voor de schattige foto’s en filmpjes en dat je een superleuk gezinsuitje hebt, heeft het ook nog een hoop voordelen voor jouw kleine!

  • Het floaten verbetert de balans en coördinatie van je baby, wat op de lange termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen
  • Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme
  • De tegendruk van het water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering
  • Na de sessie zal hij behoorlijk moe zijn, waardoor hij heerlijk zal gaan slapen!

Dus heb jij De Sleutel van Rotterdam op je deurmat gevonden? Dan zien we jou snel, samen met jouw kleine! Tot snel ????