De goedkoopste van Nederland

by in Algemeen 6 januari 2020

Vanaf het moment dat wij De Baby Spa startte was de insteek om een Baby Spa te worden die toegankelijk was voor alle gezinnen. Jonge en oudere gezinnen, maar ook vooral voor alleenstaande moeders. Vandaar dat wij al direct hadden gekozen voor de scherpe prijs van €40,- voor een arrangement. Hiermee zijn wij nog steeds de goedkoopste van Nederland.

En in praktijk bleek dit een mooie prijs te zijn, waarmee wij verschillende doelgroepen door heel Nederland hebben bereikt. Mensen kwamen vanuit het hele land (+ soms zelf daar buiten) naar De Baby Spa. Dit, en het grote succes van De Baby Spa zorgde ervoor dat wij een half jaar na opening van de eerste Baby Spa in Rotterdam al een tweede vesting konden openen in Tilburg.

Ondertussen hebben wij een groot bereik opgebouwd met een vaste klantenkring dat regelmatig terug komt. En ook nieuwe klanten blijven zich aanmelden. In plaats van te denken dat wij hierdoor niet meer hoeven te stunten met onze prijzen, proberen wij te blijven vernieuwen.

Zoals bijvoorbeeld met de ‘hashtag-printer’ die wij sinds kort in beide vestigingen hebben staan. Hiermee kun je een fotootje van je kleine tijdens het bezoek meekrijgen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de leukste foto die je tijdens je bezoek van je kleine hebt gemaakt, te posten op je eigen Instagram account. Tag hierin @debabyspanederland & gebruik de hashtag #debabyspatilburg of #debabyspardam. Dit is natuurlijk afhankelijk van je locatie. Je foto wordt automatisch twee keer uitgeprint. Eentje krijg jij zelf mee & de ander komt te hangen op onze famous photowall.

Kortom, De Baby Spa staat voor een heerlijk ontspannen en bijzonder momentje voor jou en je kleine. En dat alles voor een klein prijsje!

Gemakkelijk online boeken doe je HIER.


Photowall in Rotterdam