Een drieling bij De Baby Spa

by in Algemeen 23 maart 2020

Misschien heb je het wel al voorbij zien komen op onze Facebook:

Vorige week hebben wij bijzonder bezoek gehad bij De Baby Spa Rotterdam. We hebben namelijk voor het eerst een drieling mogen verwennen met een fijn arrangement.

Toen wij een berichtje kregen van de mama met de vraag of er een speciale prijs was voor een drieling aarzelde wij geen moment. Een drieling in de Baby Spa? Dat MOESTEN we eens meemaken! Na een telefoontje met onze huisfotograaf Robbie (die moest naar natuurlijk bij zijn!!), hebben we ze uitgenodigd voor een privésessie.

En op dinsdag 17 maart was het dan zo ver.

Met een dubbel gevoel opende we die dag onze deuren. Het bezoek van de drieling was het laatste bezoek voordat wij onze deuren voor een aantal weken hebben gesloten i.v.m. het coronavirus. Hierdoor besloten we dan ook extra te genieten van het bezoek.

Dit was natuurlijk niet moeilijk, met 3 knappe meiden en hun papa en mama. De meiden heten Mae, Ivy en Nova en zijn geboren op 22 juli 2019.

We zijn gestart met een floatsessie voor de drie meiden. Eerst heerlijk ontspannen in hun eigen privé jacuzzi, en daarna natuurlijk nog even samen in 1 jacuzi lekker floaten met elkaar.

Na de floatsessie was het tijd voor de Shantala babymassage. Deze massage wordt normaal gesproken voorgedaan op een pop door een van onze professionele babymasseuses, waardoor de ouder de massage zelf kan geven aan de kleine. Maar bij de drieling waren alle handen nodig, en hebben papa en mama en onze jamy de massages gegeven. Alle drie de meiden hebben ook hier weer van genoten.

Kortom, een geslaagd bezoek. Voor zowel de kleintjes als papa en mama. Maar ook voor ons! We dachten dat we wel wat gewend waren met al die kleintjes die dagelijks op bezoek komen, maar we krijgen er bijna spontaan weer zelf babykriebels van.

In onderstaande video zijn een aantal mooie momenten van het bezoek vastgelegd: