Een bezoek aan De Baby Spa is veilig en verloopt volgens de RIVM richtlijnen

by in Algemeen, Rotterdam 10 augustus 2020

Het coronavirus is inmiddels al een tijdje onder ons. Hoewel sommige mensen eindelijk hebben ‘leren leven’ met de 1,5 meter samenleving, zijn andere mensen juist weer soepeler geworden met de regels.

In het centrum van Rotterdam (en andere winkelcentra) is er vanaf heden een mondkapjes plicht. Heel even gingen er zelfs berichten rond dat er een negatief reisadvies werd gegeven voor de stad Rotterdam. Gelukkig werden deze later weer ingetrokken. Onze Baby Spa in Rotterdam is gevestigd in Rotterdam Zuid, in IJsselmonde. Hierdoor valt onze locatie buiten de drukke gebieden en blijft De Baby Spa Rotterdam voorlopig nog een ‘veilig’ gebied om naar toe te reizen.

Daarnaast werken wij nog steeds strikt via de richtlijnen van het RIVM en houden wij in De Baby Spa natuurlijk 1,5 afstand naar elkaar en naar onze gasten. Natuurlijk blijft het bezoek intiem en rustgevend zoals altijd. Hoe een bezoek aan De Baby Spa eruit ziet volgens de RIVM richtlijnen zie je in onderstaande video:

Voor de corona uitbraak konden in de reguliere ruimte 4 gezinnen per uur tegelijk in de watten leggen. Omdat we op die manier niet voldoende afstand naar elkaar konden houden, hebben wij besloten om nog maar 2 badjes te vullen per uur. Op deze manier kunnen onze collega’s, maar ook onze gasten, steeds voldoende afstand naar elkaar houden. Houd hier dus rekening mee bij het inplannen van je afspraak.

Wanneer je 2 losse reguliere arrangementen boekt, boek je dus 2 badjes met 2 badjes tussen jullie in. Het is niet meer mogelijk om naast elkaar te floaten in de reguliere ruimte.

Dit is enkel nog mogelijk tijdens de Vriendjesdate in de privéruimte. Hier zitten jullie in een eigen privéruimte zonder andere gasten. Zo komen jullie niet in aanraking met andere gasten. Je moet dan wel zelf opletten dat jij en de andere personen met wie je de Vriendjesdate deelt (waarschijnlijk familie of vrienden) de 1,5 afstand naar elkaar zullen bewaren.

Wij nemen de maatregelen dus erg serieus en verwachten ook van onze gasten. Mocht je nog vragen hebben over onze maatregelen of over andere dingen, laat het ons dan weten. Of bekijk eens de veelgestelde vragen.