De meest gestelde vragen over de baby spa

by in Algemeen 13 maart 2023

We krijgen veel vragen over de baby spa, zoals ‘’Wat kost een arrangement bij de baby spa?’’ of ‘’Wat moet ik allemaal mee nemen?’’ In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen die wij krijgen over de baby spa in Rotterdam!

Vanaf welke leeftijd mag ik met mijn baby naar de baby spa?

De meest gestelde vraag is toch wel ‘’vanaf welke Leeftijd mag ik met mijn baby naar de baby spa?’’.
Bij ons zijn baby’s al vanaf 2 weken welkom om te komen genieten van een float en shantala. Dit kan tot en met dat de baby 1 jaar oud is. Dit is omdat ze dan met hun voetjes bij de bodem van het badje kunnen en zichzelf eventueel kunnen bezeren. Vanaf 8 maanden worden ze te groot voor de band om de nek en gaan ze in een speciale fun float waarin ze lekker kunnen zitten en spelen.

Wat voor arrangementen hebben jullie en wat kost het?

Wij hebben verschillende arrangementen. De Float only kan al vanaf 30 euro en float en shantala vanaf 40 euro. Het is natuurlijk ook erg leuk om samen met een vriendje te komen genieten ???? Daarvoor hebben wij een speciaal arrangement. Ze gaan dan eerst alleen heerlijk genieten van een eigen badje en daarna gezellig nog even samen. Ook hebben we een samenwerking met de sleutel van Rotterdam. Deze sleutel krijg je van de gemeente Rotterdam op het moment dat je jouw baby aangeeft bij de gemeente. Je boekt dan al een float only voor maar 20 euro ????

Wat moet ik mee nemen?

Het enige wat je mee hoeft te nemen is een schone luier voor na het floaten en kleren die de baby daarna lekker aan kan ???? Eigenlijk gewoon de luier tas die je mee neemt als je ergens heen gaat. Wij verzorgen verder alles zoals de zwemluier, handdoeken, oliën en een gratis geprinte foto ????

Kunnen we extra bezoekers mee nemen?

Per baby mogen er 2 volwassenen mee komen, maar helaas zijn kinderen onder de 10 jaar niet welkom bij ons in De Spa. Dit omdat het dan erg druk wordt in de spa en we hebben in het verleden gemerkt dat dit voor afleiding kan zorgen voor de baby, eventuele andere baby’s/bezoekers, maar ook voor jullie zelf als ouders ???? en het bezoek bij De Baby Spa gaat natuurlijk om ultieme ontspanning.

Moeten we onze baby voeden voordat we komen en wat is het beste tijdstip dat we naar de baby spa gaan?

Je baby moet natuurlijk niet hongerig of moe zijn voor de sessie, anders haal je niet het meeste uit de sessie. Het floaten is anders dan bijvoorbeeld douchen of naar een zwembad gaan, het kost je baby wat energie ???? Daarom adviseren wij dat je je baby thuis nog even voedt, ongeveer een uur van tevoren. Ook is het verstandig dat je baby lekker uitgerust is als hij naar de baby spa gaat. Ga bijvoorbeeld na een slaapje. Dit kan in de ochtend maar ook in de middag. 

Mogen we komen als mijn baby net is gevaccineerd of ziek is?

Een baby die net gevaccineerd is mag daarna de eerste 3 dagen niet komen om te floaten. Dit is omdat ze na een prikje vaak een beetje uit hun doen en ziekjes zijn. Ook als een baby ziek is kan een sessie beter niet door gaan. Het kan weer vanaf het moment dat je baby weer helemaal beter is en de oude is ????!

Verkopen jullie ook cadeaubonnen voor de baby spa Rotterdam?

Ja, wij verkopen zeker cadeaubonnen voor de baby spa. We hebben cadeaubonnen voor verschillende bedragen. We hebben naast de cadeaubonnen nog een aantal producten in de webshop staan zoals de oliën die wij in de baby spa gebruiken, een lekkere handdoek en badcape maar ook leuke happy horse knuffeltjes ????

Staat jouw vraag er nou niet tussen kan je natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze pagina met veel gestelde vragen! Ook mag je uiteraard altijd je vragen mailen naar info@debabyspa.nl of bellen naar 010-2540049.