Black Friday Week bij De Baby Spa

by in Algemeen 22 november 2022

Yes, Yes, Yes! Black Friday staat weer voor de deur en ook wij doen hier weer aan mee. En niet alleen op Black Friday, maar de hele week, maandag 21 november 2022 tot en met maandag 28 november 2022. Deze week boek je namelijk alle arrangementen met €10,- korting! Lees hieronder meer over een aantal van onze arrangementen ????

Float Only

De Float Only is voor alle baby’s tussen de 2 weken en 8 maanden oud. Ze genieten van een heerlijke Floatsessie door middel van een nekband die ze om krijgen. Dit arrangement vindt altijd plaats in onze reguliere ruimte en duurt ongeveer 30 minuutjes ???? Let op: de Shantala babymassage zit niet bij dat arrangement in. De Float Only boek je nu voor maar €20,- in plaats van €30,-!

Float & Shantala

De Float & Shantala is vrijwel het meest bekendste arrangement van De Baby Spa en dit is ook waar een bezoekje aan een baby spa om bekend staat. Het Floaten én de Shantala babymassage. Zoals de naam al zegt gaat de kleine eerst heerlijk ontspannen tijdens het Floaten. Dit duurt ongeveer 20 minuutjes. Vervolgens gaan jullie zelf de Shantala babymassage geven aan de kleine onder begeleiding van één van onze collega’s. De reden dat je de massage zelf geeft is omdat deze massage de band tussen ouder en kind versterkt. Het Float & Shantala arrangement boek je nu voor maar €30,- in plaats van €40,-!

Fun Float

Het Fun Float arrangement is speciaal bedacht voor de iets oudere baby’s onder ons ???? Namelijk de baby’s tussen de 8 maanden en 12 maanden oud. Vanaf de 8 maanden (ongeveer) zullen ze de nekband niet meer heel fijn vinden zitten, dus hebben we ervoor gekozen om vanaf deze leeftijd de zitband in het leven te roepen ???? Hierbij kunnen ze gewoon lekker comfortabel zitten in het water en hebben ze de armen lekker vrij om te spelen en te spetteren met alle badspeeltjes die om hun heen dobberen. Ook bij dit arrangement zit de Shantala babymassage inbegrepen, maar omdat de baby’s al wat ouder zijn hebben ze niet altijd meer het geduld om stil te blijven liggen op de commode voor de massage. Daarom wordt er altijd op het moment zelf gekeken of je de kleine liever wat langer laat floaten en de massage overslaat of dat je toch wel graag beide doet. Als wij al zien aan de kleine dat hij de massage waarschijnlijk niet vol zal gaan houden, zullen wij dit uiteraard ook eerlijk aangeven. Dit arrangement boek je nu voor maar €30,- in plaats van €40,-!

Vriendjesdate Float Only

En dan last but not least…. Een nieuw, tijdelijk, arrangement. Dit arrangement is alleen in de Black Friday Week te boeken. Hierna zal hij weer offline gaan. Jullie kennen misschien ons arrangement ‘de Vriendjesdate’ wel. Dit arrangement is te boeken voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud. Hierbij geniet je samen met twee baby’s in onze Fijne Privéruimte van een Floatsessie, waarbij ze op het eind nog eventjes samen in één badje mogen Floaten en vervolgens nog genieten van een heerlijke Shantala babymassage. Maar bij de Vriendjesdate Float Only is een kleine wijziging aangebracht, namelijk Float Only. Oftewel alleen het Floaten, maar geen babymassage. Dus willen jullie samen met twee baby’s komen Floaten in onze mooie Privéruimte én de kleintjes zelfs nog even samen laten Floaten? Boek dan nu dit tijdelijke arrangement voor maar €60,-!

PS. Alle arrangementen zijn tot 6 maanden vooruit te boeken. Dus profiteer snel!