Kom nu baby floaten voor maar €25,-!

by in Algemeen, Babyfloat, Rotterdam 10 oktober 2022

Ben jij op zoek naar een leuk uitje met je baby in de herfst? Kom dan langs bij De Baby Spa in Rotterdam en profiteer van onze herfst actie! Je boekt nu tijdelijk een Float Only arrangement voor €25,-. Deze te gekke deal wil je echt niet missen. In deze blog lees je meer over het Float Only arrangement en de voordelen van het baby floaten!

Baby Floaten bij De Baby Spa

Als je aan een baby spa denkt, dan denk je aan floaten! Dat is precies wat je baby gaat doen tijdens het Float Only arrangement dat nu in de aanbieding is! Als eerst krijg je een zwemluier voor de baby en vervolgens krijgt je kleine een speciale drijfband, die voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Daarna is het echt tijd voor het baby floaten. Je baby zal in het warme water van het badje heerlijk dobberen en trappelen. Na een tijdje kunnen de bubbels en gekleurde lampen ook aan om het nog leuker te maken. In totaal zal je kleine tussen de 10 en 30 minuten baby floaten. Dit is afhankelijk van hoe lang de baby het volhoudt.

Het Float Only arrangement kan je boeken als de baby tussen de 14 dagen en 8 maanden oud is. Is jouw baby ouder? Dan kan je langskomen voor een Fun Float arrangement. Hierbij kan je baby in een grotere band nog steeds lekker trappelen en dobberen bij De Baby Spa!

De voordelen van baby floaten

Het floaten is een super leuk gezinsuitje! Gezellig met je gezin op pad en je baby zien genieten tijdens het baby floaten. Maar wist je dat het floaten ook veel voordelen met zich mee brengt? Het baby floaten bevordert de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van je baby! Hieronder een aantal voordelen die dit arrangement met zich mee brengt:

  • De tegendruk van het warme water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering van je baby!
  • Het floaten is een lichte workout voor de baby. Dit helpt bij het versterken van de longen, spieren en het hart.
  • Floaten verbeterd de coordinatie en balans van je baby. Op langer termijn helpt dit bij het lopen, kruipen en zwemmen.
  • Het warme water van het badje is goed voor het slaapritme en werkt kalmerend.
  • Het gevoel wat water ondersteund de ontwikkeling van de hersenen van je kleine.

Naast dat het ontspannend is, brengt het dus ook super veel voordelen met zich mee! Kom jij binnenkort zelf de voordelen ervaren met je baby? Boek dan snel je afspraak en profiteer van de Float Only aanbieding voor €25,-!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *