Achter de schermen bij De Baby Spa

by in Algemeen 31 augustus 2020

Vele van jullie hebben één van onze medewerksters op locatie vast al wel gezien tijdens een bezoek aan De Baby Spa. Misschien heb je al lekker lopen kletsen met Diana in De Baby Spa Rotterdam, of heb je onze vlogster Queenie al gespot in De Baby Spa Tilburg.

Maar naast de medewerksters in De Baby Spa’s zelf, zijn er achter de schermen natuurlijk ook nog een aantal collega’s dagelijks bezig voor De Baby spa.

Zo houden Liza en Megan zich dagelijks bezig met de (online) marketing van De Baby Spa. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van de online campagnes en bijhouden van de website. Daarnaast zitten zij ook achter het Facebook en Instagram account van De Baby Spa, dus wanneer je via social media contact met ons hebt gehad was dat hoogstwaarschijnlijk ook met een van hun.

Liza richt zich vooral op het schrijven van content. De wekelijkse blog die elke maandag wordt (deze dus ook!) gepubliceerd neemt zij voor haar kiezen. Terwijl Megan zich met haar grafische achtergrond het liefst bezig houdt met het designen van bijvoorbeeld campagnes of banners voor de website.

Maar het overgrote deel van de werkzaamheden doen zij samen, en vaak ook in overleg met de collega’s in de spa’s zelf. Want zij ervaren natuurlijk vanaf een andere kant of de ideeën die vanaf achter de computer zijn bedacht, ook daadwerkelijk werken en aanslaan. De samenwerking en communicatie tussen de marketingafdeling en de locaties Rotterdam en Tilburg zijn dus zeker belangrijk.

We komen regelmatig bij elkaar om onze ideeën en ervaringen met elkaar te delen. Op deze manier hopen wij een bezoek aan De Baby Spa zo bijzonder en fijn mogelijk te maken voor elke bezoeker. En zo blijven wij ook groeien en ontwikkelen!

Benieuwd naar het team per locatie? Hier lees je meer over de locatie Rotterdam.