Vriendjesdate Float Only

Hebben jullie allebei een kleine en willen jullie graag samen naar De Baby Spa komen? Dat kan met het Vriendjesdate Float Only arrangement!

Praat elkaar weer samen bij onder het genot van een kopje thee en jullie ontspannende, Floatende baby’s. Dubbel genieten tijdens dit arrangement met twee baby’s! En dat allemaal in onze fijne Privéruimte, waarbij jullie écht eventjes met elkaar zijn. 

Dit arrangement is geschikt voor baby’s tussen de 2 weken en 8 maanden oud. Het arrangement kan ook geboekt worden voor baby’s tussen de 8 maanden en 12 maanden, maar dan zal het helaas niet passen om ze met elkaar in één badje te laten Floaten. 
Wil je met 3 baby’s komen? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wil je liever de Vriendjesdate boeken mét de Shantala babymassage? Klik dan hier.

Vriendjesdate Float Only

Hoe leuk en gezellig is het om samen met jullie baby’s te genieten bij De Baby Spa? Een gezellig dagje uit met elkaar, waarbij de kleintjes ook nog heerlijk kunnen ontspannen. 

Eerst zullen ze apart van elkaar, ieder in een eigen badje, Floaten. Zo kunnen ze eerst even wennen aan het gevoel en aan het water. Ongeveer de laatste 10 minuutjes zullen ze nog even bij elkaar in één badje mogen Floaten. Super leuk voor de foto’s natuurlijk! Maar wij doen dit uiteraard wel alleen als de baby’s het toelaten. In totaal zal het Floaten ongeveer 30 minuten duren, afhankelijk van hoelang ze het volhouden.

Het arrangement vindt plaats in de Privéruimte. Hierdoor zullen jullie écht met elkaar aan het genieten zijn, zonder dat jullie met andere gezinnen in dezelfde ruimte zitten.

Met 3 baby's naar De Baby Spa

Willen jullie het liefst met z’n drieën naar De Baby Spa komen of heb jij misschien een drieling? Ook dan kan je bij ons terecht! Neem dan eventjes contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wanneer het het beste uitkomt en dan kunnen we op die manier de afspraak inplannen met elkaar. 

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

  • Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Graag vragen wij je om je baby thuis te voeden zodat het nooit te druk wordt in onze zaak, zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden
  • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @debabyspanederland in je bericht tagt.
  • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
  • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie! 
  • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
  • Wij hebben zwemluiers, handdoeken en massageolie. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen. Kinderen tot 10 jaar worden niet toegelaten, dit omdat zij een afleidende factor voor de baby’s kunnen zijn. Hiervoor maken wij GEEN uitzonderingen.