Kerst bij De Baby Spa

De decembermaand staat geheel in het teken van kerst! Naast dat we De Baby Spa natuurlijk gezellig versierd hebben en onze kerstboom hebben opgetuigd, hebben we nog andere aanpassingen gemaakt in onze arrangementen en services.

Wanneer je in de decembermaand bij ons langskomt zal je bezoek in het teken staan van kerst en gezelligheid! Daarom hebben we een paar extra opties gevoegd aan onze arrangementen:

  • Voor de floatsessie kun je er voor kiezen of jullie gaan floaten met onze kerst floatband of de normale andere floatbanden. 
  • Daarnaast kun je tijdens je sessie een GRATIS foto laten printen, in een leuk kerst ontwerp. Super leuk als kerstkaart. Ook is er de mogelijkheid om meerdere foto’s af te nemen voor €2,- per stuk voor bijvoorbeeld opa’s en oma’s!
  • Helemaal uitpakken? Laat jouw foto dan printen voor in een eigen kerstbal! De kerstbal incl. foto kost €8,50 per stuk en is direct klaar terwijl je wacht. Op deze manier heb je een schattige gepersonaliseerde kerstbal om op te hangen in jouw kerstboom. De kerstbal is gemakkelijk zelf open te maken en kun je dus ook vervangen met een andere foto. Je kan ook online een kerstbal bestellen. Klik hier om een kerstbal te kopen!
Houd jij niet zo van kerst? Dan kun je er natuurlijk gewoon voor kiezen om met één van onze normale floatbanden te floaten! Het arrangement zal er dan uit zien zoals altijd. 
Kerstbal bij De Baby Spa
Kerst cadeaubon De Baby Spa

Cadeaubon

 

 

Nog op zoek voor een cadeautje voor onder de boom? Bestel dan de kerst variant van onze cadeaubonnen! 
Kies jouw gewenste bedrag en of je hem per mail of per post wilt ontvangen.

Kies je voor per mail? Je ontvangt de digitale cadeaubon direct in je mailbox.

 

Kies je voor per post? Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden
Houd hierbij wel rekening mee met extreme drukte bij Post NL