Baby wellness met vriendjes en familie

Maak van je dagje baby wellness een sociale gebeurtenis. Neem je vriendje mee of ga lekker met het hele gezin in de mega jacuzzi. We bieden de volgende gezellige arrangementen aan:

Vriendjes date

Hebben jij en jouw vriendin allebei een kleintje? Hoe gezellig is het dan om samen een dagje baby wellness te plannen? Dit kan tijdens de ‘Vriendjes Date’ in onze privéruimte.

Jullie baby’s gaan gezellig samen floaten. In Tilburg in allebei een eigen privé jacuzzi. Deze staan uiteraard vlak naast elkaar zodat jullie ook kunnen genieten van elkaars baby’s. Tegen het eind van de floatsessie kunnen de baby’s nog samen in 1 jacuzzi gezet worden zodat zij nog samen kunnen floaten. Dit zorgt altijd voor mooie en grappige foto’s.

(Let op: Vanaf 1 februari stoppen wij met het aanbieden van arrangementen in de mega jacuzzi in Rotterdam. Wij gaan verbouwen in de privéruimte. De Vriendjesdate is dan tijdelijk even niet beschikbaar. Later meer informatie.) 

Na de floatsessie krijgen de baby’s tegelijkertijd een Shantala massage. Als jullie willen, kunnen jullie de baby’s zelf masseren onder begeleiding van een professionele babymasseuse. Kortom, een fijn moment om jullie vriendschap te versterken én om jullie kleintjes heerlijk te verwennen.

Dit arrangement komt heel erg overeen met het Float en Massage arrangement, alleen ben je bij dit arrangement dus samen met jouw vriendin en haar baby in een privéruimte.

Wellness met je baby

Baby wellness gaat om relaxen en ontmoeten. Het brengt je dichter bij elkaar. Voor even ben je volledig in het moment en kun je écht connectie maken. Een mooie ervaring voor ouder en kind.