Werk samen met de grootste Baby Spa van Nederland!

SAMENWERKEN

Wat houdt de samenwerking in?

De Baby Spa staat open voor leuke samenwerkingen!

Wij werken graag samen met verloskundige praktijken, kraambureaus, yogascholen, babywinkels, bedrijven die 3D zwangerschap beelden maken en andere baby gerelateerde bedrijven. Een samenwerking met De Baby Spa is geheel kosteloos. Bij de samenwerking krijg je gratis kortingskaarten met een unieke code die je als bedrijf kan weggeven aan je eigen klanten! Met deze kortingskaarten geef je eenmalig 10% korting op een eerste arrangement naar keuze bij de Baby Spa in Rotterdam of Tilburg.

Naast de gratis kortingskaarten heeft het ook voordelen op het gebied van linkbuilding. Onze partners komen met het logo op onze website te staan en onze klanten kunnen in één klik naar jouw website doorlinken. Onze website is een drukbezochte website met gemiddeld 30.000 paginaweergaven per maand. Een vermelding op onze website kan een positieve werking hebben voor jouw eigen website m.b.t. SEO, betrouwbaarheid en vindbaarheid.

Onze enige voorwaarde is dat De Baby Spa met een websitelink ook op jou eigen website komt te staan. 

kortingskaart
IMG_0266

Cadeaubonnen of andere gifts

Naast de kortingskaarten kunnen wij je ook voorzien van andere gifts.
Zo vinden veel kraambureaus het bijvoorbeeld leuk om na de geboorte een leuk kraamcadeau te geven als bedankje voor het vertrouwen in hun bureau.

Een Baby Spa cadeaubon is daar natuurlijk uitermate geschikt voor!
Speciaal voor onze samenwerkingspartners kunnen wij cadeaubonnen met een leuke korting aanbieden. Denk aan de volgende prijzen:

10-20 stuks – €27,- per stuk
21-40 stuks – €25,- per stuk
41-60 stuks – €23,- per stuk
61 en meer- €20,- per stuk 

Naast cadeaubonnen kunnen wij je ook voorzien van de volgende gifts:
Baby mutsje, rompertje, badcape of t-shirtje met jouw bedrijfslogo bedrukt of de naam van de baby. Daarnaast borduren wij ook Happy Horse knuffels en tuttles met naam of geboortedatum.
Meer info? Neem contact met ons op via onderstaand formulier

Arrangementen

Bij een samenwerking met de grootste Baby Spa van Nederland krijg je kortingskaarten met 10% op een eerste arrangement naar keuze.
Maar welke arrangementen zijn er?

Wij hebben maar liefst zeven verschillende arrangementen voor baby’s tussen de 14 dagen en 12 maanden oud. Bij een arrangement zal de baby heerlijk ontspannen en genieten tijdens het floaten en/of de Shantala babymassage. Je kan kiezen voor een los arrangement voor het floaten en de Shantala babymassage, maar je kan het ook combineren om de baby ultiem te laten genieten. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een privésessie, vriendjesdate of een slaapzacht avondsessie. 

De arrangementen zijn niet alleen ontspannend voor de baby’s, maar brengen ook heel veel voordelen met zich mee. Ben jij benieuwd naar de verschillende voordelen en wil je meer weten over onze arrangementen?

ade2e34fd5597b8e9c91a7719a340d471cc02fd97d69b233f3b4f2110d84afc8

Onze partners

Wij werken samen met verloskundige praktijken, kraambureaus, yogascholen, babywinkels, fotostudio’s en grafisch ontwerpers die 3D zwangerschap beelden maken en nog veel meer andere baby gerelateerde bedrijven.
Neem gerust een kijkje op hun website!

Wil jij hier ook tussen staan? Dan komen wij graag in contact! Vraag via het onderstaande formulier de samenwerking aan en misschien sta jij binnenkort ook wel met jouw eigen logo op onze website!

Samenwerking aanvragen

Wil jij een samenwerking met ons aangaan of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!

    Cart