Locatie Tilburg

Algemeen

Exact 6 maanden na de opening van De Baby Spa in Rotterdam opende we onze tweede vestiging in Tilburg. Na een grote verbouwing deden wij op 11 november 2019 onze deuren open voor alle newborns in Tilburg en omstreken.

De Baby Spa Tilburg is gevestigd midden in het centrum en hierdoor goed bereikbaar. Wanneer je met de auto komt kun je het best parkeren in de parkeergarage Heuvelpoort. Je hoeft dan enkel nog de straat over te steken.

Gebruik de volgende adresgegevens om te navigeren naar De Baby Spa Tilburg:
Heuvelring 216
5038 CL Tilburg

Kom je met het OV? Neem dan bus 1,2,3,7 of 8 en stap uit bij de halte Heuvelring. 

Voor vragen/opmerkingen zijn wij bereikbaar op:
Tel: 013-2020015
Whatsapp: 06-26475740
Mail: info@debabyspa.nl

Team

collega's Tilburg

Ons team in Tilburg zal er alles aan doen om een zo aangenaam mogelijk bezoek te verzorgen. Gezelligheid en rust zijn belangrijke kernwoorden voor onze zaak. Gezelligheid met een zachte G natuurlijk! 

Queenie is een echt mensen-mens en is dol op kleine baby’s. Ze is moeder van 3 kinderen. Daarnaast knuffelt & speelt ze het liefst de hele dag met haar 3 jonge kleinkinderen. Een echte ‘ervaringsdeskundige’!

Djerana is 30 jaar oud en al trotse mama van haar eerste kindje en baby nummer 2 is onderweg! Zij werkt met veel passie bij De Baby Spa omdat ze de energie van de kleintjes heerlijk vind. Ze is blij dat ze een steentje bij mag dragen aan het ontspannen van de kleintjes en de band die tussen ouder en kind versterkt wordt.

Shekinah is nog maar 19 jaar, maar ze past al enorm graag op haar jongere neefjes en nichtjes en haar kleine broertje en zusje. Ze is dan ook gek op kinderen! Het werk bij De Baby Spa doet ze naast haar opleiding, en op deze manier blijft ze lekker bezig.

 

Arrangementen

Float & Baby massage
Tijdens het Float & Baby massage arrangement komen de kleintjes heerlijk tot rust. Zij beginnen met een floatsessie van 10-30 minuten in de warme privé jacuzzi. Hierna volgt de Shantala babymassage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale plantenoliën. 

Boek direct je Float & Shantala massage arrangement

Float Only & Massage Only
Liever enkel een floatsessie of Shantala babymassage boeken? Dat kan natuurlijk ook. Beide behandelingen bieden wij ook los aan.

Boek direct je Float Only arrangement
Boek direct je Shantala babymassage arrangement

Naast de 4 reguliere privé jacuzzi’s hebben wij ook nog twee privé jacuzzi’s in een privéruimte staan. 

Vriendjes Date
Super leuk wanneer jij en je vriendin, zus, nicht etc. allebei een kleine hebben! Het arrangement lijkt op het Float & Baby massage arrangement, maar hier floaten de kleintjes allebei hun eigen privé jacuzzi in een fijne privé ruimte. Ideaal voor wanneer jullie in alle rust willen genieten. En wanneer jullie kleintjes lekker aan het dobberen zijn, kunnen jullie natuurlijk lekker bijkletsen.

Wanneer jullie dit willen kunnen we tegen het eind van het floatsessie de kleintjes nog samen in dezelfde jacuzzi zetten. Zo kunnen ze nog samen floaten/spelen en kunnen jullie super leuke foto’s en filmpjes maken. 

Boek direct je Vriendjesdate

 

Fun float

Voor de wat oudere baby’s onder ons hebben wij ook een heerlijk arrangement! Is jouw kleine tussen de 8 en 12 maanden? Boek dan de Fun Float sessie. De baby zal in een speciale zitband zitten, zodat hij heerlijk in het water kan drijven en ondertussen kan spelen met alle leuke speeltjes. Ook deze floatsessie word gevold door De Shantala Babymassage mits de kleine dit nog toelaat na het floaten.

Boek direct jouw Fun float

Privésessie

De privéruimte is ook beschikbaar voor een privésessie. Heerlijk privé genieten zonder andere prikkels.

Boek direct je Privésessie

Fun float bij De Baby Spa

360 graden tour

Cadeaubonnen

Onze cadeaubonnen zijn in korte tijd enorm populair geworden om te geven tijdens een babyshower, gender reveal party, kraamcadeau of verjaardag. 

De bonnen zijn te koop in beide filialen als hardcopy, maar zijn ook online te bestellen. e ontvangt dan enkel een mail met daarin een code. Wil je liever de voucher geven met daarop de code? Download dan het template en schrijf je code hier op! Met de code kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen. 

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €20,-

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €30,-

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €40,-

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €50,-

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €90,-

Let op: de cadeaubonnen zijn enkel te verzilveren bij desbetreffende locatie