Locatie Tilburg

Algemeen

Exact 6 maanden na de opening van De Baby Spa in Rotterdam opende we onze tweede vestiging in Tilburg. Na een grote verbouwing deden wij op 11 november 2019 onze deuren open voor alle newborns in Tilburg en omstreken.

De Baby Spa Tilburg is gevestigd midden in het centrum en hierdoor goed bereikbaar. Wanneer je met de auto komt kun je het best parkeren in de parkeergarage Heuvelpoort. Je hoeft dan enkel nog de straat over te steken.

Gebruik de volgende adresgegevens om te navigeren naar De Baby Spa Tilburg:
Heuvelring 216
5038 CL Tilburg

Kom je met het OV? Neem dan bus 1,2,3,7 of 8 en stap uit bij de halte Heuvelring. 

Voor vragen/opmerkingen zijn wij bereikbaar op:
Tel: 013-2020015
Whatsapp: 06-26475740
Mail: info@debabyspa.nl

Team

Ons team in Tilburg zal er alles aan doen om een zo aangenaam mogelijk bezoek te verzorgen. Gezelligheid en rust zijn belangrijke kernwoorden voor onze zaak. Gezelligheid met een zachte G natuurlijk! 

Diana, de eigenaresse, is regelmatig zelf te vinden in De Baby Spa Tilburg. Naast haar 3 eigen kinderen, heeft ze meer dan 10 jaar ervaring in de kraamzorg. De liefde voor werken met pasgeboren baby’s was zo groot dat ze De Baby Spa is gestart.

Betinha is zelf moeder van een knap ventje. Sinds de geboorte van haar zoontje leek niets haar leuker dan werken met pasgeboren baby’s. Ze geniet dan ook enorm van het werk in De Baby Spa.

Queenie is een echt mensen-mens en is dol op kleine baby’s. Ze is moeder van 3 kinderen. Daarnaast knuffelt & speelt ze het liefst de hele dag met haar 3 jonge kleinkinderen. Een echte ‘ervaringsdeskundige’!

Arrangementen

Float & Baby massage
Tijdens het Float & Baby massage arrangement komen de kleintjes heerlijk tot rust. Zij beginnen met een floatsessie van 10-30 minuten in de warme privé jacuzzi. Hierna volgt de Shantala babymassage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale plantenoliën. 

Boek direct je Float & Shantala massage arrangement

Float Only & Massage Only
Liever enkel een floatsessie of Shantala babymassage boeken? Dat kan natuurlijk ook. Beide behandelingen bieden wij ook los aan.

Boek direct je Float Only arrangement
Boek direct je Shantala babymassage arrangement

Naast de 4 reguliere privé jacuzzi’s hebben wij ook nog twee privé jacuzzi’s in een privéruimte staan. 

Vriendjes Date
Super leuk wanneer jij en je vriendin, zus, nicht etc. allebei een kleine hebben! Het arrangement lijkt op het Float & Baby massage arrangement, maar hier floaten de kleintjes allebei hun eigen privé jacuzzi in een fijne privé ruimte. Ideaal voor wanneer jullie in alle rust willen genieten. En wanneer jullie kleintjes lekker aan het dobberen zijn, kunnen jullie natuurlijk lekker bijkletsen.

Wanneer jullie dit willen kunnen we tegen het eind van het floatsessie de kleintjes nog samen in dezelfde jacuzzi zetten. Zo kunnen ze nog samen floaten/spelen en kunnen jullie super leuke foto’s en filmpjes maken. 

Boek direct je Vriendjesdate

Privésessie

De privéruimte is ook beschikbaar voor een privésessie. Heerlijk privé genieten zonder andere prikkels.

Boek direct je Privésessie

360 graden tour

Cadeaubonnen

Onze cadeaubonnen zijn in korte tijd enorm populair geworden om te geven tijdens een babyshower, gender reveal party, kraamcadeau of verjaardag. 

De bonnen zijn te koop in beide filialen als hardcopy, maar zijn ook online te bestellen. e ontvangt dan enkel een mail met daarin een code. Wil je liever de voucher geven met daarop de code? Download dan het template en schrijf je code hier op! Met de code kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen. 

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €30,-
Klik hier om een cadeaubon te kopen van €40,-

Let op: de cadeaubonnen zijn enkel te verzilveren bij desbetreffende locatie

    Cart