Corona maatregelen voor De Baby Spa

Zoals je van ons gewend bent, hebben wij niet stilgezeten! Zo zijn we gestart met een nieuw arrangement voor baby’s van 8-12 maanden en hebben we nieuwe floatbanden met leuke ontwerpjes en kleuren. Ook hebben wij net onze eigen Baby Spa App gelanceerd en kun je nu voor leuke cadeaus en gratis arrangementen sparen via onze app.

Nu wij weer open zijn, zijn er natuurlijk wel een aantal maatregelen waar wij ons aan moeten houden. Op deze manier is een bezoek aan de baby spa nog steeds veilig en vertrouwd.

Wij vragen je om onze corona regels even door te nemen voordat je naar onze baby spa komt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast vragen wij je om natuurlijk de aanwijzingen van onze collega’s op te volgen.
Op deze manier kunnen we samen weer mooie nieuwe herinneringen gaan maken.

(In onze vestiging in Tilburg is het wel mogelijk om met kinderwagen te komen omdat wij hier wat meer ruimte hebben dan in Rotterdam. Maar gelukkig kun je in Rotterdam vlak voor de deur parkeren en is een kinderwagen daar niet nodig.)

Corona maatregelen De Baby Spa

Zo ziet een bezoek aan De Baby Spa eruit met onze coronamaatregelen

In deze video wordt geen gebruik gemaakt van mondkapjes, maar dit is wel verplicht vanaf zaterdag 6 november!
 

 

Direct je afspraak maken

Plan je afspraak vooruit om teleurstelling te voorkomen! Want onze agenda stroomt al vol. En wij ontvangen elk uur maar maximaal 2 gezinnen om genoeg afstand te kunnen bewaren.Alle maatregelen op een rijtje

Zoals je misschien al in de bovenstaande video hebt gezien hebben wij een aantal maatregelen genomen zodat we op een veilige en verantwoorde manier toch weer met zijn alle kunnen genieten in De Baby Spa.
Wat is er anders tijdens mijn bezoek?

 • Bij aankomst belt u aan. Dit doen wij zodat er niet meer bezoekers binnen kunnen komen dan toegestaan zijn.
 • Bij binnenkomst hangen jullie je jas op en desinfecteren jullie je handen en eventueel de maxi cosi hendel.
 • Hierna geeft de spa medewerkster aan welke kleur baby voetjes jullie mogen volgen naar jullie plek op de commode en jacuzzi.
 • Tijdens het uitkleden van jullie kleine volgt er een kleine uitleg m.b.t. het om en af doen van de babyfloat en het in en uit het badje tillen. Bij voorkeur doen wij dit, maar mocht u het liever zelf willen doen, is dit ook geen probleem.
 • Na het afdrogen van jullie kleine mogen jullie zelf droge doeken neerleggen. De natte doet u in de hiervoor bestemde curver bakken onderin de commode.
 • De Shantala baby massage wordt zoals altijd door jullie zelf gedaan, en begeleid door een spa medewerker door middel van een massage pop. Dit op 1.5m afstand.
  Hierna mag de kleine weer aangekleed worden om moe en voldaan weer naar huis te gaan.

Ook goed om te weten:

 • Betalen van het resterende bedrag het liefst contactloos. De pinautomaat wordt na elk gebruik gereinigd.
 • Na iedere sessie word de spa grondig gereinigd met desinfectie middel uit de pharma industrie.
 • Volg ten alle tijdens de aanwijzingen van de spa medewerker op, weet je het even niet meer vraag het gewoon even.
 • Voeden is helaas niet meer mogelijk in de baby spa, dit doen wij om drukte te voorkomen.
 • Helaas laten wij geen kinderwagens toe in onze vestiging in Rotterdam, laat deze in de auto (met uitzondering voor bezoekers die met het openbaar vervoer reizen).
 • Bij ons hoeft u GEEN QR code te laten zien voordat u toegelaten wordt. Iedereen is bij ons van harte welkom, zolang er geen corona gerelateerde klachten zijn.

Op deze manier zorgen we er met elkaar voor, dat we weer veel mooie herinneringen samen kunnen gaan maken.